Не мисли на Tortica

Tortica се вбројува помеѓу најпознатите Крашови брендови. Овие производи се наменети првенствено на младите, но и на сите кои животот го живеат во брз ритам и козумираат слатки залчиња во одење.

Заедно со класичната Tortica, во нашиот асортиман се нуди и Tortica Jadro – сладок спој на тортица и Jadro кекс. Совршена комбинација на крцкави вафел листови,прелиени со богат слој од две различни креми: млечна и лешник крема со парчиња какао е одлика на единствената и сласна Tortica Jadro.