Раскошна хармонија на пециво,крем и чоколадо 

Во семејството на чајни пецива, Harmonija е десерт кој со богатството на својата содржина нуди доживување над очекувањата.

Богатиот крем, крцкавото чајно пециво, чоколадниот прелив и најфиниот посип даруваат совршена хармонија на врвен вкус.