Чоколадо полно со млеко. 

Разиграното детско чоколадо кое подеднакво го сакаат и возрасните е дел од чоколадната понуда на Kraš за најмладите сладокусци.

Ова чоколадо полно со млеко крие различни комбинации на млечен крем, банана, Petit Beurre кекс и какао зрна од познатиот инстант напиток Kraš Express.

Полно чоколадо млеко за потполна детска забава!