Лешник во срцето на пралината

Novela е препознатлива Крашова пралина која раскошниот вкус му го должи на својот состав.

Во врвното темно чоколадо од 48% какао делови се наоѓа цел лешник и фино кремасто полнење. Комбинацијата на различни текстури и основата на лешник и даваат на оваа пралина посебен вкус и место во Крашовата понуда на пралини.