Разновидност на вкусови во едно пакување

Крашовите бомбониери, како рефлексија на традиција и мајсторство при изработката на слатки, претставуваат идеален подарок и сувенир кој надобро го чува вкусот на Хрватска.

Во посебната понуда на Крашови бомбониери можат да се најдат единствени комбинации на вкусови кои претставуваат изворни Крашови вкусови доследни на квалитетот и разновидноста на вкусот.