Раскошно. Складно. Чоколадно.

Десертите Kraš 1911 се изработени од избрани состојки според внимателно изработени рецептури.

Врзувајќи се за стогодишната традиција на производство,едноставното име Kraš 1911 пренесува порака за генерациите на мајстори и технолози кои благодарејќи на нивното знаење и најдобри состојки развиваат врвни десерти ,секогаш имајќи на ум дека создаваат единствено чоколадно доживување за своите потрошувачи.