Полесно се дише!

Bronhi карамелите постојат веќе 90 години. Благодарејќи на билките лакрис и анис, Bronhi благотворно делува на дишните патишта, а истовремено нуди освежување и краток одмор од секојдневното брзање.

Bronhi Original карамелите сеуште се произведуваат според изворната рецептура, а последните десет години Bronhi брендот повремено се збогатува и со нови бомбони чија заедничка особина е освежување и функционалност.

Во осумдесеттите години од минатиот век култната серија на рекламата Bronhi со симпатични војници го лансираше слоганот Полесно се дише!, кој стана асоцијација на Bronhi бомбоните.