2010. - 2019.

Вкус кој спојува генерации

Kraš и понатаму ги негува своите оригинални брендови и изворни рецептури, а грижата за задоволство на купувачите е на прво место.

Prethodno Sljedeće

2017.

Среќен 60-ти роденден Domaćici!

Омилениот производ на генерации потрошувачи го слави својот 60-ти роденден.

2012.

Најтенкото задоволство

Во Krašu е произведено 1,5 милијардитото чоколадо Životinjsko carstvo.

2011.

Karolina се придружува на друштвото

Kraš ја превзема Karolinu, фабрика за кекси и вафли од Осијек со стогодишна традиција.

2010.

Добредојдовте во Krašograd

Во Братина се отвори Krašograd, голем екопарк и излетничко место во близина на Загреб.

За нас