1980. - 1990.

Модерна компанија

Осумдесеттите години од минатиот век Kraš се трансформираше во современа и пазарно ориентирана компанија каква што ја знаеме денес.

Prethodno Sljedeće

1986.

Нугатино и фантазијата можат сешто

Сите се сеќаваме на Нугатино – најфиниот намаз од лешник и на неговата реклама која завршуваше со реченицата "Првиот вистински крем од лешник кај нас".

1984.

Овошје во срцето на бомбоната

На пазарот доаѓа одличната бомбона со слатко полнење, Slatka tajna.

За нас