1970. - 1980.

Меѓународно признание за квалитет

Стигна и меѓународното признание за квалитет на производи. Крашовите производи добиваат многу медалји на разни саеми.   

Prethodno Sljedeće

1978.

Крашовото познато вовче

На пазарот пристигна фин какао напиток збогатен со витамини и калциум, во форма на оџак од локомотива – Kraš Express.

1972.

Златна медалја Griotte

Признатиот Monde Selection му доделува златна медалја на Kraš за десертот Griotte.

За нас