dorinica dorinica dorinica dorinica dorinica dorinica dorinica

Дорина те води во
ЧокоШОПИНГтерапија

Стани Чокотерапевт и освои подарок

dorinica

Нашите Крашољубители имаа навистина тежок ден. Среќа, ти знаеш дека нема проблем кој Дорина не би можела да го реши.

Покажи дека можеш да се носиш со предизвикот, и помеѓу 7-те величенствени Дорина вкуса одбери ја идеалната Чокотерапија за секој од нив.

ВО ГЛАВНА УЛОГА

5 многу „озбилни“
проблеми

7 Чудесни Чокотерапии

1 Чокотерапевт

ЧОКОТЕРАПИЈА

01 Дознај каде е проблемот

02 Одбери Дорина Чокотерапија

03 Повлечи Чокотерапија и реши го проблемот

04 Пополни го формуларот и влези во извлекувањето за главниот подарок – 100.000 денари на подарок картичка на Skopje City Mall

Започни со работа