Вкусете ја магијата на празниците!

Дарувањето на саканите носи посебна топлина во најубавиот дел од годината. Малку кој подарок, како чоколадните слатки, стасува право до срцата на оние кои ги сакаме.

Складните вкусови на најпознатите Kraš пралини оваа година создаваат и посебна визуелна композиција. Истовремено се совршено споени, а одвоено препознатливи, Bajadera, Griotte и Fontana ја раскажуваат најубавата новогодишно-божиќна приказна и носат волшебни чоколадни моменти и овие празници. За вас подготвивме и посебни новогодишни пакетчиња со кои ќе го израдувате вашето семејство  или пријателите овие празници. Сите пакетчиња, како и нивната содржина,можете да ја погледнете тука