НАЈВКУСНИТЕ МАЛИ ЗАЛЧИЊА

Кraš производи

Од далечната 1911 година, па се до денес, произведуваме и ги усовршуваме нашите какао производи, кекси,вафли и бомбони. Откријте го резултатот на стогодишно искуство и традиција.

Сите производи

Историјат

Ве интересира кога вашите омилени чоколадо, бомбона или кекс го здогледаа светлото на денот? Како почнавме? Како растевме со вас и ги споделувавме моментите за паметење? Дознајте се за слатката историја на Краш, која започна пред повеќе од еден век. 

Историјат

Instagram

Prati nas na putu popločenom čokoladom, keksima, bombonima i slasticama svih vrsta.