Настани
Принт

Настани

(18.04.2018.) Резултати од наградната игра ЧOKOТЕРАПИЈА


Го извлековме среќниот добитник на патување во Париз, како и 100те добитници на Дорина пакети од наградната игра „Чокотерапија".
Честитки до сите :)
За подигнување на наградите ве очекуваме во нашата продавница на ул.Даме Груев бр.3, со ваши контакт податоци како и фискалната сметка како доказ за учество во наградната игра.


назад
Пакомак и Краш АКЦИЈА Играоница Kikimania Gdje smo Прегратка на дар